Meer resultaten voor spiltrap

spiltrap
Spiltrappen van Steenhuis Beton.
De spiltrap kan op heel verschillende wijzen worden toegepast. In representatieve ruimten kan de spiltrap een belangrijk gezichtsbepalend element zijn. In een relatief kleine ruimte die geen mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een rechte steektrap. In een flatgebouw, als bij renovatie het oorspronkelijke trappenhuis wordt uitgebreid met een lift.
Spiltrap siertrappen.nl.
Heeft u een spiltrap op het oog, maar weet u nog niet of de spiltrap wel in de desbetreffende ruimte past? Bekijk dan de specificaties van onze siertrappen. Bij de specificaties ziet u onder andere wat voor diameter een spiltrap heeft.
Bouwpakket Spiltrappen Producten.
De trappen zijn in hoogte verstelbaar waardoor iedere gewenste hoogte kan worden overbrugd. De spiltrap is geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen. De kleinste spiltrap heeft slechts een diameter van 1 meter. Doordat deze ruimtebesparende trappen in grote hoeveelheden worden geproduceerd zijn het relatief goedkope trappen.
Spiltrap van hoge kwaliteit voor een prima prijs!
Buiten balustrade onderdelen. Spiltrap Kloe, een ruimtebesparende draaitrap. Wenteltrap Kloe is een moderne wentel trap met beuken houten treden en uitgevoerd met ijzeren buis balusters die door iedere traptrede loopt en aan de onderzijde wordt gemonteerd. Hierdoor is de trap extra sterk en stabiel bij het belopen.
Spiltrappen Joppe's' Trappen.
De levertijd van een spiltrap kan variƫren maar de meesten uit ons assortiment hebben een levertijd van 2 werkweken. Tevens is voor vele uitvoeringen een trapconfigurator beschikbaar waaruit u een goed beeld kunt krijgen hoe de desbetreffende spiltrap er in uw situatie uit zou komen te zien bovenaanzicht.
spiltrappen.
De Trabo spiltrap / wenteltrap is een in onze fabriek pasklaar gemaakte trap die op iedere gewenste hoogte zonder tussenringen in onderdelen aan u wordt afgeleverd. De Trabo spiltrap bestaat uit een verticaal te plaatsen spil waarover de tredendragers worden geschoven.
spiltrap. spiltrap.
google binnen de site. Een spiltrap is een wenteltrap waarbij alle treden aan n kant vastzitten, aan de spil de as. Een spiltrap met een buitenboom heeft een robuust uiterlijk en is met name geschikt voor grotere hoogteverschillen omdat er minder veer" in de traptreden optreedt.
Voorbeelden Spiltrap bij EeStairs.
EeStairs maakt van deze functionele oplossing echter graag stijlvolle trappen. De ruime keuze aan materialen zorgt ervoor dat we het ontwerp van de EeStairs spiltrap op veel manieren kunnen uitvoeren. Vanwege de constructie is de spil zelf vaak van RVS of staal.
Wat is het verschil tussen een spiltrap en een wenteltrap.
Hieronder links een voorbeeld van een spiltrap en rechts een wenteltrap. De eigenschappen van een spiltrap. Een spiltrap heeft doorgaans weinig ruimte en oppervlakte nodig doordat de gehele trap wordt ondersteund door de middenboom, het centrale punt van de trap.
Spiltrappen Snep Trappen de stalen-trappenspecialist.
Voorzien van een kooi. Open stalen spiltrap met 1 spijl per trede en een handregel van. Spiltrap aan gevel. Open stalen spiltrap aan buiten gevel, met driehoekige verdiepingsbordessen. Open stalen spiltrap ten behoeve van toegang kantoor vanuit werkplaats. Spiltrap met natuursteen.
Spiltrap TRAPPENKOPEN.nl.
Blauw stalen spiltrap SWT58. Stoere spiltrap industrial look SWT57. Moderne spiltrap in bedrijf SWT56. Spiltrap met hout en rvs SWT55. Vrijdragende spiltrap SWT54. RVS spiltrap met zwarte treden SWT53. Zwarte spiltrap met houten treden SWT52. Stalen spiltrap met rvs SWT51.
Trapspecialist Spiltrap Centrum Oosterwolde Wenteltrappen.
Spiltrap Centrum heeft voor veel opdrachtgevers waaronder constructiebedrijven, bouwbedrijven, woningcorporaties en architecten trappen, balustraden en hekwerken ontworpen. De trappen van Spiltrap Centrum treft u aan in appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, kantoren en openbare gebouwen, zoals scholen en zwembaden. Onze expertise wordt zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten ingezet.

Contacteer ons