Meer resultaten voor spiltrap

spiltrap
Alles Over De Spiltrap Specialist In Design Trappen TrappenXL.
Alles over de spiltrap. Home / Spiltrappen / Alles over de spiltrap. Alles over de spiltrap. Deze week wil ik u extra informatie geven over de spiltrap, niet te verwarren met de wenteltrap. De spiltrap is een rondlopende trap waarbij de traptreden rondom een spil lopen.
Bouwpakket Spiltrappen Producten.
De trappen zijn in hoogte verstelbaar waardoor iedere gewenste hoogte kan worden overbrugd. De spiltrap is geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen. De kleinste spiltrap heeft slechts een diameter van 1 meter. Doordat deze ruimtebesparende trappen in grote hoeveelheden worden geproduceerd zijn het relatief goedkope trappen.
Spiltrappen / Draaitrappen Kamphof Trappen Pesse.
Spiltrap met houten treden en rvs traphek. Spiltrap met extra brede houten treden. De materialen van deze spiltrap passen perfect bij het interieur. Bovenaanzicht van een spiltrap met blank houten treden. Spiltrap rond een rvs spil met houten treden en een rvs traphek.
Trap typen Trappenmeesters.
Zoals de naam al zegt, maakt de trap een lichte draaiing om een centrale as, oftewel de spil. Met een spiltrap maakt u optimaal gebruik van de aanwezige ruimte, zonder concessie aan stijl en comfort. Door zijn strakke curve rond een centrale pilaar, neemt de spiltrap zeer weinig vloeroppervlakte in.
2018 Spiltrap l afmetingen l kopen en prijzen l stalen en wentel variant.
Spiltrap of rechte trap. De rechte trap is goedkoper dan een spiltrap maar als er geen ruimte is of als het te veel ruimte opslokt in de woonkamer dan is de meer investering van een paar honderd euro vaak nog wel te verantwoorden.
Spiltrap, Spiltrappen, Wenteltrap, Wenteltrappen, Spil Trap.
De spiltrap is een fraaie ruimtebesparende oplossing die in bijna iedere situatie kan worden toegepast. Door de combinatie van diverse materialen en uitvoeringen zijn de mogelijkheden van deze trap bijna onbeperkt. Zowel een klassieke als moderne uitvoering behoren tot de mogelijkheden. De spiltrap kan eventueel uit losse componenten worden opgebouwd.
Spiltrappen Een trap met een uniek stukje vormgeving!
In het overzicht hieronder vindt u een groot aantal fotos van spiltrappen, die we onlangs hebben opgeleverd aan onze klanten. Elk trap is op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. De spiltrap, een trap met een unieke vormgeving!
Trapcare stalen trap renovatie.
Traprenovatie voor uw stalen spiltrap, wenteltrap of trap met stalen constructie. Traprenovatie voor uw stalen spiltrap, wenteltrap of trap met stalen constructie. Traprenovatie voor uw stalen spiltrap, wenteltrap of trap met stalen constructie. Traprenovatie voor uw stalen spiltrap, wenteltrap of trap met stalen constructie.
Voorbeelden Spiltrap bij EeStairs.
EeStairs maakt van deze functionele oplossing echter graag stijlvolle trappen. De ruime keuze aan materialen zorgt ervoor dat we het ontwerp van de EeStairs spiltrap op veel manieren kunnen uitvoeren. Vanwege de constructie is de spil zelf vaak van RVS of staal.
Wat is het verschil tussen een spiltrap en een wenteltrap.
Hieronder links een voorbeeld van een spiltrap en rechts een wenteltrap. De eigenschappen van een spiltrap. Een spiltrap heeft doorgaans weinig ruimte en oppervlakte nodig doordat de gehele trap wordt ondersteund door de middenboom, het centrale punt van de trap.
Wenteltrap trap Wikipedia.
Spiltrap met gedeeltelijk opengewerkte omtimmering in de Oosterkerk in Hoorn. Spiltrap met geboorde spil in het Gemeenlandshuis in Maassluis. Een wenteltrap, soms ook Engelse trap of al dan niet foutief spiltrap genoemd, is een soort trap die niet in een rechte lijn naar boven gaat, maar die rondom een centraal punt omhoog gaat.
Spiltrappen vindt u bij de trappenspecialist Allstairs Benelux.
Spiltrap met houten treden. Wat is een spiltrap? Een spiltrap is een opvallende trap waarvan de treden rond een spil of as lopen spiraalvormig. Spiltrappen zorgen voor een prachtige verbinding tussen twee verdiepingen. De spiltrap wordt ook wel een draaitrap genoemd.

Contacteer ons